Support & Service

Sæt din IT i Topform

Office 365

SCADA

Server- og netværksudstyr specielt til SCADA systemer

Tjepp sammensætter og installerer hardware- og server-løsninger specifkt til jeres SCADA system og eksisterende IT platform og miljø.

Vi får ny SCADA software. Hvad gør vi?

Vores konsulenter gennemgår den eksisterende IT platform og samarbejder med jeres SCADA software leverandør, om skabe den helt rigtige løsning til lige netop jeres IT miljø.

Vi sikre at løsningen er fremtidssikret, supporteret og pålidelig!

En option er at vi i fællesskab kan udarbejde en support-aftale tilpasset jeres specifkke behov og ønsker. Aftalen kan indeholde alt fra en månedlig gennemgang af en SCADA server til driftsovervågning 24 timer i døgnet og øjebliklig udrykning.

Udskiftning af eksisterende SCADA IT platform/hardware?

Udskiftning af SCADA systemets oprindelige hardware er nødvendigt en gang imellem.
Det sker ofte for at forbedre stabilitet og sikkerhed samt sikre mulighed for support fra leverandører som eksempelvis Microsoft.

Tiden kan være løbet fra hardwaren som oprindeligt er leveret med SCADA systemet, hardwaren kan være utilstrækkelig eller ikke passe ind i det eksisterende IT miljø.

Der kan være mange gode grunde til at ønske en udskiftning af SCADA hardwaren.
Uanset hvilken grund, stiller vi vores ekspertise til rådighed og koordinerer en udskiftning med brugere, produktion, internt it personale samt nye og eksisterende SCADA leverandører.

Målet er at sikre en smidig og problemløs overgang som er fremtidssikret og pålidelig!