IT Support Padborg

Support & Service

Sæt din IT i Topform

Office 365

SCADA

IT-support i Padborg

Driller computeren? Tag en dyb indånding - du er havnet det helt rette sted. Tjepp IT er en lille kvalitetsbevidst virksomhed, som leverer IT support til i Padborg. Det har vi gjort længe, og derfor har vi fuld forståelse for hvor frustrerende det er, at computeren sætter sig på tværs.

Hos Tjepp IT er vi stolte af at yde en personlig og venlig service på et niveau, som mange af vores større konkurrenter ikke kan matche.

Det kan vi hjælpe dig med

Vi har løst mange forskellige problemer for vores kunder. Det giver os en ballast og erfaring som gør, at vi let, hurtigt og gnidningsfrit kan identificere og løse din IT-hovedpine.

- Virusbeskyttelse - forebyggelse og udbedring af virusangreb.
- Håndtering af defekte computere.
- Opsætning og konfigurering af trådløse netværk.
- Etablering, opsætning og konfigurering af netværk og serverløsninger.

Intet problem er for stort eller småt, så skriv endelig til os, hvis dit problem ikke står på listen. Du kan med andre ord roligt ringe til os, hvis du har brug for IT support i Padborg.

Mulighed for fjernstyring

Hvis din bil bryder ned på vej til Sydeuropa, er det rart, at du kan få autohjælp uafhængigt af, hvor du befinder dig. Men hvad hvis din computer bryder ned på en forretningsrejse, eller hvis dit problem er for vanskeligt at løse udelukkende over telefonen?

Hos Tjepp IT er du helgarderet. Teknologien kommer os nemlig til undsætning, hvis du har et problem, der kræver en mere håndfast håndtering.

Med fjernstyring af din computer kan vi, fra vores kontor i Haderslev, gribe direkte ind og løse problemet på din computer - også selvom du sidder i den anden ende af landet, eller på den anden side af jordkloden.

Vi er med andre ord ganske fleksible og altid ved din side, når du har brug for IT support i din hverdag. Akkurat samme sikkerhed som du har, hvis din bil bryder sammen, når du er på vej på ferie.

IT support i Padborg - og resten af Danmark

Tjepp IT har base i Haderslev, hvor vi dagligt hjælper vores mange kunder med forskellige IT-problemstillinger. Men vores service er ikke kun begrænset til Syd- og Sønderjylland. Vi rykker ud i hele landet, og følger dig, der hvor du er.

Vi kan både løse dine problemer via fjernstyring af din PC, ligesom vi kan rykke ud, hvis problemet skal løses fysisk - eller hvis det er på den måde, du foretrækker at få hjælp.

Grib telefonen med det samme - Ring på 70 26 56 00 og få et uforpligtende tilbud på IT-support

Vi glæder os til at høre fra dig!