Support & Service

Sæt din IT i Topform

Office 365

SCADA

Alt om Office 365

Office 365 er en spritny cloudbaseret produktpakke, som Microsoft har lanceret for at skabe en direkte konkurrent Google Docs, Google Mail og Googles andre tjenester i skyen.

Cloudbaserede tjenester bliver mere og mere populære og nu er også Microsoft klar med en helt ny tjeneste. Med Office 365 tager Microsoft kampen op mod søgemaskinegiganten Google, som har sat sig tungt på markedet for cloudbaserede tjenester med blandt andet Google Apps og Google Mail.

Pakken, der udkom i slutningen af sidste år, indeholder alt det, du forventer i en Office-pakke, samt en række ekstra applikationer, der via nettet gør det lettere at arbejde sammen på tværs i virksomheden.  Microsoft har for vane at lancere deres produktpakker i forskellige niveauer, og her er Office 365 ingen undtagelse. Du kan således både få en Office 365 skræddersyet til små virksomheder; en til større virksomheder og en, som er skræddersyet til dig, hvis du er under uddannelse.

Flere fordele ved Office 365
Blandt de helt åbenlyse fordele ved Office 365 er, at du kan få adgang til din mail, dine dokumenter, kontakter og kalendere uanset hvor du befinder dig. Akkurat som du kender det fra Googles cloudbaserede tjenester, som også bygger på, at du skal kunne få adgang til dine dokumenter over alt. En anden fordel ved Office 365 er, at du som normal Office-bruger kan skifte direkte til Office 365, uden du behøver sætte dig ind i en masse nye og avancerede funktioner. Office 365 fungerer ligesom Office, og du kan derfor uden problemer få det optimale ud af programpakken fra dag et.

Det får du med Office 365:
- Adgang til mail, dokumenter, kontakter og kalenderne over alt - både på mobilen og computeren.
- Gnidningsfri overgang til Office 365 fra den Office-pakke, du bruger hver dag.
- Stærk forretningsprofil med telefon support, garanteret 99,9 procent oppetid og krisebackup.
- Du får seneste nye version af Business Productivity Online (BPOS), som bliver brugt i millioner af virksomheder hver dag.

Med Office 365 har Microsoft for alvor har prioriteret en programpakke, som kan bruges gnidningsfrit på tværs af platforme. Det betyder, at du kan få en fuldt udbytte af Office 365's funktioner via mobilen - endnu en faktor som gør, at for eksempel papirløs mødedeltagelse og online sagsbehandling bliver endnu lettere.

Få et tilbud på Office 365:

Kontakt os på telefon 70 26 56 00 eller på e-mail allan@tjepp.com